Ik ben Lotte, dol op reizen en eten. Het liefst combineer ik die twee, waardoor ik in veel uithoeken van de wereld heb mogen aanschuiven en proeven. Bizarre gerechten, culinaire uitdagingen, high cuisine, restaurants uit de ‘World’s Best 50’, maar ook streetfood en exotische versnaperingen. Wanneer het om eten, drinken en gastronomie gaat, sta ik vooraan.

Na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt als decaan en loopbaanbegeleider, besloot ik in 2015 het roer om te gooien en mijn droom na te streven. Ik kocht mijn eerste foodtruck en ging op avontuur! Mijn foodtruckbedrijf De Melksnor groeide en werd een vaste waarde op veel van de grootste Nederlandse (muziek)festivals.

Naast de (festival)catering op locatie, startte ik mijn eigen lunchroom. Van idee tot succesvol horecabedrijf.
Tijdens het ontwikkelproces van mijn lunchzaak, merkte ik dat ik sterk ben in conceptontwikkeling. Hierdoor besloot ik mij te gaan verdiepen in het creatieve deel en het ontwerpen van nieuwe concepten voor de horeca en foodbusiness. Ik kwam tot ontdekking dat er grote raakvlakken bestaan tussen loopbaanontwikkeling en conceptdesign. Food Rollercoaster maakt deze combinatie tot een sterke verbinding. Vanuit een coachend oogpunt geef ik je handvatten om je idee tot een gedegen en duurzaam concept uit te werken.   

Aangenaam